Hae sivustolta

Cloud Level Up koulutusohjelma

Tervetuloa kehittymään nextille levelille! Etsimme Cloud Level Up koulutusohjelmaan uusia asiantuntijoita.

Kiinnostaisiko rento ja innostava työilmapiirii, jossa työt tehdään kovalla ammattitaidolla pieni pilke silmäkulmassa?

Haemme Loihde Cloudonin tiimimme pilviarkkitehtuurin Level Up koulutusohjelmaamme uusia asiantuntijoita. Level Up -koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi johtavien asiantuntijoiden ohjauksessa. Tämän koulutusohjelman aikana pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan pilviteknologiaan perustuvia ratkaisuja, esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöönottoa. Lisäksi pääset näkemään miten konsultti luo uskottavuutta ja luottamusta asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksen ja viestinnän kautta. Saat myös koulutusohjelmasta mm. Azure fundamentals -sertifikaatin ja tarkkaan mietityn pilviarkkitehdin kehityspolun.

Meillä opitaan tekemisen kautta. Vaikka koulutuspolkumme sisältää paljon teorian itsenäistä opiskelua, pääset myös tekemisen kautta hyödyntämään oppimaasi yhdessä kokeneemman asiantuntijan kanssa. Opiskeluihin ja tekemiseen löydät aina tukea ja apua, kun sitä tarvitset.

Haemme koulutusohjelmaan Sinua, joka

  • Omaat vähintään 5 vuotta työkokemusta esimerkiksi palvelinten parista
  • Osaat johtaa omaa työtä ja vastata siitä
  • Kykenet hallitsemaan omaa ajankäyttöä
  • Omaat hyvät dokumentointitaidot: osaat luoda esimerkiksi selkeitä ohjeita, loppuraportteja ja esitysmateriaaleja
  • Omaat rohkeutta haastaa asiakasta ja kehittää heidän ajatteluaan
  • Vahvoilla vuorovaikutustaidoillasi pärjäät niin tiimissä kuin asiakkastilanteissakin

On eduksesi, jos osaat jo kuunnella asiakkaita, analysoida heiltä saatua tietoa ja tehdä ratkaisuehdotuksia heidän tarpeidensa pohjalta. Vaikka et kaikkia edellä mainittuja asioita hallitse, ei hätää, sillä näitä ominaisuuksia tulemme Level Up:issa vahvistamaan. Ennen kaikkea meille on tärkeää motivaatiosi – oikealla asenteella voit oppia mitä vaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset nauttimaan törkeän hyvistä työsuhde-eduistamme. Meillä et kerrytä lomia, vaan sinulla on täydet lomat heti työsuhteen alusta. Tarjoamme myös erittäin kattavat vakuutukset työ- ja vapaa-ajalle. Lisäksi meillä on erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle: sinulla on joka kuukausi käytettävissä 2,5 päivää oman osaamisesi kehittämiseen.

Työ on täysin paikkariippumatonta, mutta toki meiltä toimitilatkin löytyvät. Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, Espoossa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Auton tai fillarin voit parkkeerata talomme parkkihalliin. Hallista löytyy myös latauspisteet sähköautoille.

Näiden lisäksi työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on takuulla muutakin elämää.

Tervetuloa kotiin.

Miten haet?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry.cloudon@loihde.com. Laita sähköpostin otsikoksi ”Cloud Level Up”.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

 

Nea Koivumaa
Talent Acquisition Specialist
+358 40 680 1598
nea.koivumaa@loihde.com

Salla Marjaniemi
People & Culture Lead
+358 40  774 5088
salla.marjaniemi@loihde.com