Hae sivustolta

Julkinen pilvi haltuun

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Myynti
Ota yhteyttä

IT-tuotannon kehityskaari in-house/on-premise tuotannosta voimakkaasti ulkoistettuun ja pilveistettyyn malliin on meneillään. Yritykset ovatkin ottaneet julkisen pilven palvelut mallikkaasti käyttöönsä.

Ulkoistetun kumppanin avulla rakennettu malli ei yrityksen sisällä aina kuitenkaan kehity riittävästi eikä sitä välttämättä hyödynnetä maksimipotentiaaliin.

Osaaminen ajan tasalle?

Julkinen pilvi kehittyy niin valtavaa vauhtia, että osaaminen yrityksen sisäisillä toimijoilla vääjäämättä laahaa hieman perässä. Me Onregolla rakennamme yrityksille pilvi-infraa ja luomme uusia ympäristöjä koulutuksellisella työpajamallilla. Harvalla yrityksellä on tähän omia resursseja, joten ulkoistettu kumppani on järkevä valinta.

Me autamme ja kehitämme, mutta yrityksen liiketoiminnan on myös itse osattava hyödyntää uutta huippuinfraa ja sen mahdollisuuksia.

Me haluamme parantaa koko pilvimaailmaa ja auttaa yrityksiä löytämään kaikki sen hyödyt. XaaS-ratkaisut, hankintamallit (CAPEX to OPEX), palvelumallit, hybridiratkaisut IT-tuotantoon, legacy-ohjelmistot, analytiikka, automatisointi… Näin lyhyesti. Entistä enemmän joudutaan miettimään palvelumalleja ja osaamista.

Koska me olemme ratkaisukeskeinen kumppani, haluamme kehittää myös asiakkaidemme omaa osaamista.

Julkisen pilven akatemia starttaa pian

Akatemian suorittanut ymmärtää julkisen pilven palvelut, on ajan tasalla pilven kehityksen kanssa, on päivittänyt oman osaamisensa, on hankkinut valmiuden luoda ja tuottaa uuden ajan palveluita sekä on koko koulutuksen ajan keskittynyt käytännön työhön. Win-win, eikö?

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?