Hae sivustolta

Loihde x Onrego

Blogi / Lukuaika < 1 min
Jarno Mäki
Julkaistu
Jarno Mäki
Chief Executive Officer

Onrego liittyy Loihde Oyj:n talliin

Turvaratkaisuiden ja digitaalisen kehittämisen asiantuntijayhtiö Loihde Oyj ostaa Onrego Oy:n sen emoyhtiö Roaring Aspen Hill Oy:ltä. Onrego liittyy osaksi Loihdetta ja saa Loihteesta erinomaisen seuraavan kasvuvaiheen kestävän kodin, jossa arvojen fit on erittäin hyvä.

Tänä vuonna 140 vuotta täyttänyt Loihde on yritysten turvaratkaisujen, datan hyödyntämisen ja digitaalisen kehittämisen asiantuntija, joka tarjoaa palveluita ympäri Suomea ja myös Ruotsissa. Loihde tarjoaa huippuosaamista ja -teknologiaa yritysten ja organisaatioiden parhaaksi ja aina ihmiset edellä – oli sitten kyseessä fyysinen tai digitaalinen turvallisuus, palveluiden digitalisointi tai tekoäly.

Onrego on ollut pioneeri pilveistämisessä ja pilvialustoissa, ja olen hyvin ylpeä työntekijöistämme ja asiakkaistamme sekä siitä mitä Onrego on ja edustaa. Loihteen avulla pystymme kiihdyttämään kasvu-urallamme entisestään ja tarjoamaan työntekijöillemme huikeita mahdollisuuksia.

Hyödyntämällä Loihteen kyvykkyyksiä esimerkiksi tietoturvassa, datassa, AI:ssa, analytiikassa ja ohjelmistokehityksessä, voimme luoda asiakkaitamme hyödyttävää palvelutarjoomaa aiempaa nopeammin. Pystymme vahvistamaan toisiamme erinomaisilla asiakkaillamme ja välttämään kasvun pullonkauloja Loihde Oyj:n tukitoimintojen avulla.

Kun myös arvomme ja kulttuurimme kohtaavat hyvin, on tästä lupa odottaa erinomaista tulevaisuutta kaikille.

Jarno Mäki
Kippari
Onrego Oy

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?