Hae sivustolta

Microsoft Azure - Onrego

Microsoft Azure

Pilvipalvelut modernin IT-infrastuktuurin toteuttamiseksi ja sovelluskehityksen tueksi.

Ota yhteyttä

Microsoft Azure on julkinen pilvialusta, tarjoaa käytännössä kaikki palvelut modernin IT-infrastuktuurin toteuttamiseksi ja pilvipohjaisten sovellusten kehittämiseksi. Lisäksi voit hallita Azuren avulla hybridiympäristöjä ja Edge-laitteita. Olemme Microsoftin pitkäaikainen kumppani ja autamme sinua kaikissa Azureen liittyvissä tarpeissasi.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@loihde.com

Miksi sinun tulisi valita Azure?

Skaalautuvuus ja saatavuus

Microsoft Azure skaalautuu erinomaisesti ja tarjoaa erittäin korkean saatavuuden (SLA). Voit skaalata pilven resurssien käyttöä täysin tarpeidesi mukaan. Microsoftilla on enemmän pilvikapasiteettia tarjottavana kuin esimerkiksi Googlella ja Amazonilla.

Pysy kehityksen aallonharjalla

Azure kehittyy kovalla sykkeellä. Uusia palveluita, toimintoja ja ominaisuuksia lisätään alustalle jatkuvasti. Uudet kyvykkyydet – koneoppiminen, IoT, kognitiiviset palvelut, datan prosessointi, suurteholaskenta – ovat käytössäsi suoraan pilven hyllyltä.

Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Azure on erittäin turvallinen. Harvalla organisaatiolla on varaa rakentaa ja ylläpitää vastaavia tietoturvaominaisuuksia omassa konesaliympäristössään. Alustalle on myönnetty yli 90 compliance-sertifikaattia, mikä on enemmän kuin millään muulla pilvipalvelualustalla.

Älykäs hybridiympäristö

Azure soveltuu erinomaisesti hybridiympäristöjen hallintaan. Voit hallita Azuren palveluiden avulla myös konesaliasi ja Edge-laitteita, tai laajentaa alustan kyvykkyydet ja palvelut suoraan omaan konesaliisi Azure Stackin avulla.

Erittäin devaajaystävällinen

Azure tukee kaikkia tärkeimpiä ohjelmointikieliä ja tarjoaa työkalut sovelluksen koko elinkaaren hallintaan. Se tukee myös avoimen lähdekoodin teknologioita.

Kustannustehokkuus

Palveluiden käyttö perustuu pay-as-you go -malliin eli maksat vain palveluiden ja resurssien käytöstä. Vertailuna, Azure on esimerkiksi  viisi kertaa halvempi Windows Server- ja SQL Server -työkuormille kuin AWS-alusta.

azure-omg
Palvelumme

Autamme Microsoft Azuren käyttöönotossa ja pilviympäristösi hallinnassa

Saat meiltä pilvikapasiteetin, pilviympäristön 24/7 valvonnan ja ylläpidon DevOps-tuella sekä Suomen kovimmat Azure-asiantuntijat.

Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani. Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Kaikki palvelumme ovat täysin yhteensopivia Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa.

Tutustu asiakkaisiimme, jotka hyödyntävät Azuren palveluita omassa liiketoiminnassaan.

Pilvikapasiteetti

Olemme Microsoftin CSP-kumppani. Saat meiltä pilvikapasiteetin palveluna, johon kuuluu tekninen tuki sekä itsepalveluportaali Azure-tilausten hallintaan.

Lue lisää

Pilviympäristön ylläpito ja hallinta

Jatkuvien palveluidemme avulla saat enemmän arvoa pilvialustallesi. Managed Cloud for Azure sisältää pilviympäristösi 24/7 valvonnan, ylläpidon ja hallinnan DevOps-tuella.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Tarjoamme julkipilven, Azuren, Microsoft 365:n ja hybridiympäristöjen konsultointia joustavilla toimitusmalleilla.

Lue lisää
Onrego - Azure-asiantuntija

Pilvivalmennus IT-alan ammattilaisille

Pilvivalmennus on IT-alan ammattilaisille suunnattu julkisen pilven valmennusohjelma. MCT-sertifioidut asiantuntijamme opastavat Azuren käyttöönotossa ja hallinnassa parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Tutustu valmennukseen

Millaisia pilvipalveluita Microsoft Azure tarjoaa?

Azure sopii moneen tarpeeseen. Voit täydentää sen palveluilla nykyistä infraasi ja siirtyä vaiheittain pilveen.

Azuren pilvipalveluiden palvelumallit voidaan jakaa kolmeen kategoriaan:

IaaS eli Infrastructure as a Service tarkoittaa virtualisointi-, verkko- ja tallennusratkaisujen tarjoamista palveluna. Azuren IaaS-palveluiden avulla rakennat helposti skaalautuvan infrastruktuurin, jonka kustannukset muodostuvat käytön mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia oman konesalin ylläpidosta ja kustannuksista, vaan käytät niitä Azuren resursseja, joita oikeasti tarvitset. Azuren Iaas-palveluihin kuuluvat esimerkiksi Virtual Machines, Azure Sentinel, Azure Arc ja Azure Backup.

PaaS eli Platform a as Service tarkoittaa palveluna tarjottavaa tuotanto- ja kehitysympäristöä. Azuren palveluiden avulla huolehdit sovelluksesi koko elinkaaresta: kehitys, testaus, julkaisu, hallinta ja päivitykset. Azuren PaaS-palveluita ovat esimerkiksi Azure Functions, Logic Apps, SQL Managed Instance ja API Management.

SaaS eli Software as a Service tarkoittaa verkon yli palveluna tarjottavia ohjemistoratkaisuja. Hyvä esimerkki tästä palvelumallista on Office 365. Eli maksat vain käyttöoikeuksista.

Mitä käyttö maksaa?

Hyvä puoli Azuressa on nopeus. Voit ottaa Azuren heti käyttöösi. Heität vain luottokortin palveluun ja alat tilailla resursseja. Mutta, ilman selkeää suunnitelmaa ja ymmärrystä pilven kustannusten muodostumisesta, luottokorttilaskusta tulee isompi kuin uskallat kuvitella.

Kustannussäästöihin pääset käsiksi kun teet asioita fiksusti ja hallitusti. Miten tämä sitten tapahtuu? Tässä ainakin kolme huomionarvoista asiaa:

  1. Luo hallintamalli, jossa määrittelet muun muassa miten uusia pilvipalveluita otetaan käyttöön organisaatiossasi, miten käyttöoikeuksia hallitaan ja miten tietoturvaa valvotaan.
  2. Osta pilvikapasiteetti päiväkohtaisella laskutuksella luotettavalta kumppanilta – puhutaan myös CSP-kumppaneista. Laskutusmallin avulla kulutuksen seuranta ja optimointi on huomattavasti helpompaa.
  3. Anna luotettavan kumppanin vastata pilviympäristösi ylläpidosta ja hallinnasta.

Toisin kuin oman konesaliympäristön kohdalla, Azuren kustannukset perustuvat täysin kulutukseen. Eli et maksa raudan ylläpidosta vaan pilven resurssien kulutuksesta.

Tässä vielä muutama hyödyllinen linkki kustannuksiin liittyen:

Pilvipolku™
Azuren käyttöönotto

Miten liikkeelle Azuren kanssa?

Pilveen ei kannata rynnätä luottokortti viuhuten ilman suunnitelmaa tai strategiaa. Tai ilman osaamista ja ymmärrystä.

Parhaiten pääset käsiksi julkipilven hyötyihin  kun sinulla on selkeä käsitys mitä haluat pilvisiirtymällä saavuttaa niin teknologian kuin liiketoiminnan näkökulmasta. Ja kun sinulla on selkeä suunnitelma mitä aiot pilveen siirtää ja miksi.

Kysy lisätietoja

Jumpstart Cloud Adoption -työpaja

Kiihdytä pilvitransformaatiota ja hanki parempi ymmärrys sekä nyky- että tavoitetilastasi. Työpajassa rakennamme organisaatiollesi julkipilven käyttöönottosuunnitelman, joka on täysin yhteensopiva Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa.

Lue lisää

Pilvipolku™

Olemme rakentaneet hyvin suoraviivaisen mallin ja selkeän prosessin sovellusten ja infrastruktuurin modernisointiin pilven ja Microsoft Azuren avulla. Pilvipolku™ perustuu Microsoftin parhaisiin käytäntöihin ja on täysin Cloud Adoption Framework for Azure -yhteensopiva.

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Olemme auttaneet lukuisia organisaatioita turvallisen ja kestävän pilviloikan toteuttamisessa.

Teemme kaiken alan parhaiden käytäntöjen ja Microsoftin standardien mukaisesti. Saat parasta palvelua ilman turhia löpinöitä. Autamme välttämään pahimmat sudenkuopat – olemme keränneet eri toimialoilta paljon kokemusta ja näkemyksiä, joita jaamme mielellämme kanssasi.

Laita viestiä tai soita 020 7191 430.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Webinaari: Azure ja moderni sovelluskehitys

Webinaari: Azure ja modernin sovelluskehityksen edellytykset

Miten rakennat Azuren avulla sovelluskehitystä tukevan pilvi-infran? Millaisia työkaluja Azure tarjoaa devaajille ja DevOps-tiimeille?

Azure Developer Audience Lead Jussi Roine Microsoftilta ja Onregon Lead Cloud Architect Juuso Saranki keskustelevat siitä, miten organisaatiot voivat Azuren avulla rakentaa modernia sovelluskehitystä tukevan pilvi-infran sekä mahdollisimman tehokkaan toimintaympäristön devaajille ja DevOps-tiimeille.

Katso nyt