Hae sivustolta

Onrego on nyt Loihde Cloudon

Blogi Yleinen / Lukuaika 2 min
Julkaistu
Tomi Viinikainen
Commercial Director

Tänä keväänä Onrego saa uuden nimen ja ilmeen – olemme nyt Loihde Cloudon!

Onrego on nyt Loihde Cloudon

Kerroimme viime vuoden loppupuolella liittymisestämme Loihde-perheeseen. Nyt olemme myös nimemme ja ilmeemme puolesta entistä tiiviimpi osa Loihteen tallia. Pilvi-infran asiantuntijana olemme Loihde-palapelin puuttuva palanen, joka sopii kokonaisuuteen kuin nyrkki silmään. 

Cloudon pystyy Loihteen avulla tarjoamaan asiakkailleen ja työntekijöilleen huikeita mahdollisuuksia sekä kiihdyttämään kasvuaan. Loihteen muut yhtiöt pystyvät rakentamaan omia kyvykkyyksiään Cloudonin hallitun ja turvallisen infran päälle. Yhtiöiden tietoturvan, datan, AI:n, analytiikan ja ohjelmistokehityksen asiantuntijoiden avulla voimme laajentaa palvelutarjoomaamme ja antaa työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittyä.

Nimi ja ilme uudistuvat, asenne säilyy

Loihde-yhteisön henki, arvot ja palvelutarjooma osuvat täydellisesti nappiin meidän kanssamme. Yhdessä olemme enemmän ja se saa näkyä ja kuulua myös ulospäin.

Uusi nimi syntyi yrityksemme ideakilpailun kautta, sillä halusimme ottaa koko porukan mukaan nimen luomiseen. Halusimme nimen, jossa on vivahteita aiemmasta Onrego-nimestä ja joka henkii asennettamme. Loihde Cloudon – rock on!

Uusi visuaalinen ilme on cocktail Onregon omintakeista tyyliä sekä Loihteen raikasta maailmaa. Ilmeen suunnitellut Loihteen designin ja käyttökokemuksen asiantuntija Vesa Virkkunen painottaa, että Onregon historia haluttiin pitää koko ajan mukana.

“Cloudonin brändissä korostuu erityisesti itsevarma ja hienostelematon asenne. Heille tärkeää on toiminta, eivät suuret lupaukset”, Vesa sanoo.

“Logo, typografia ja yhteinen väripaletti sitoo Cloudonin erottamattomasti Loihteen brändiin. Uniikki ja persoonallinen ote esimerkiksi kuvamaailmassa erottaa Cloudonin muista Loihde-perheen yrityksistä. Tällä tavoin Cloudonin ilme ja olemus säilyvät tunnistettavina myös nykyisille asiakkaille.”

Kohti uutta suurella sydämellä

Liittyminen Loihde-perheeseen tuo mukanaan valtavasti uusia kollegoita ja uutta osaamista. Ennen kaikkea se antaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia palvella olemassa olevia ja uusia asiakkaita koko Loihteen voimin.

Suhtaudumme uuteen teknologiaan ja jokaiseen asiakkaaseen intohimolla. Emme halua olla pelkkä toimittaja, vaan asiakkaan kumppani arjessa. Yhteistyö Loihteen asiantuntijoiden kanssa tukee tätä tavoitetta, joka meillä on ollut Onregon perustamisesta lähtien.

Tuskin maltamme odottaa, että pääsemme tekemään asiakkaillemme maailmanluokan ratkaisuja yhdessä Loihteen kanssa – ketterästi, kovalla asenteella ja suurella sydämellä!

 

Lue lisää Loihteesta.

Tutustu palveluihimme.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?