Hae sivustolta

Cloud Security Score

Mikä on sinun yrityksesi Azure-pilven Secure Score?

Ota yhteyttä Katsotaan yrityksenne Security Score

Microsoft Secure Score:n kehittäminen on erittäin tärkeää yrityksille, jotka hyödyntävät pilvipalveluita. Tässä on viisi keskeistä syytä, miksi suorittaa kanssamme Microsoft Security Score arviointi: 

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

1. Turvallisuuden arviointi:
Secure Score -arvioinnin avulla yrityksesi saa kattavan käsityksen pilviturvallisuuden nykytilasta. Arviointi analysoi erilaisia turvallisuuteen liittyviä tekijöitä, kuten käytetyt palvelut, tietoturvakäytännöt ja haavoittuvuudet. Tämä auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset heikkoudet ja riskit pilvipalveluiden käytössä. 

 2. Riskienhallinta:
Secure Score -arvioinnin avulla voit arvioida pilvipalveluiden käytön aiheuttamia riskejä yrityksellesi. Saatu arvio auttaa tunnistamaan turvallisuusaukkoja ja mahdollisia uhkia, jotta voit ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin riskienhallinnan tehostamiseksi. Tällainen proaktiivinen lähestymistapa auttaa suojaamaan yrityksesi tietoja ja vähentämään altistumista tietoturvaloukkauksille. 

3.Säädösten ja määräysten noudattaminen:
Secure Score -arvioinnin avulla voit varmistaa, että pilvipalveluidenne käyttö noudattaa sovellettavia säädöksiä, kuten tietosuoja- ja tietoturvastandardeja. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka toimivat säännellyillä toimialoilla, kuten terveydenhuollossa tai finanssialalla. Secure Score auttaa varmistamaan, että yrityksesi pilvipalveluiden käyttö täyttää tietyt vaatimukset ja säännökset.
 

4. Luottamuksen lisääminen:
Korkea Secure Score lisää asiakkaiden ja IT-päättäjien luottamusta tietoturvatilanteeseesi. Voit osoittaa, että pilviturvallisuuden arviointi ja asianmukaiset toimenpiteet tietoturvan varmistamiseksi on tehty. Asiakkaat ja markkina ovat yhä tietoisempia tietoturvan merkityksestä, ja hyvä Secure Score voi olla kilpailuetu yrityksellesi.
 

5. Jatkuvan parantamisen mahdollistaminen:
Secure Score ei ole vain yksittäinen arviointi, vaan se tarjoaa jatkuvan mittarin pilviturvallisuuden parantamiselle. Arvioinnin jälkeen saat kehitysehdotukset ja priorisoidut suositukset. Voit hyödyntää saamiasi tuloksia ja suosituksia kehittääksesi tietoturvakäytäntöjänne ja vahvistaakseen pilviturvallisuuttanne entisestään. Secure Scoren avulla voit seurata turvatason kehitystä. Täten pilvipalveluiden käytössä ilmenevät uudet haavoittuvuudet ja uhkat voidaan tunnistaa ajoissa, ja voit reagoida niihin nopeasti. 
 

Lopuksi:
Secure  Score -arviointi antaa yrityksellesi kattavan kuvan pilvipalveluiden turvallisuustasosta ja auttaa tekemään informoituja päätöksiä tietoturvan parantamiseksi. Sijoitus pilviturvallisuuteen voi vaikuttaa merkittävästi yrityksesi maineeseen, liiketoiminnan jatkuvuuteen ja asiakkaiden luottamukseen. Secure Score arvioinnin avulla voit olla varma, että olet ottanut tarvittavat askeleet pilviturvallisuuden parantamiseksi ja vähentänyt riskiä tietoturvaloukkauksille.
 

Kysy lisätietoja

Keskustellaan, miten voisimme auttaa sinua.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.