Hae sivustolta

CloudEleven™

Nupit kaakkoon ja kohti hyvin hallittuja, turvallisia ja saavutettavia pilvialustoja.

CloudEleven™ on ratkaisumalli, joka mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilvialustat ja -ympäristöt. Se yksinkertaistaa pilviympäristöjen hallintaa ja kehittämistä sekä vapauttaa voimavarasi ja resurssisi olennaiseen. Me huolehdimme muusta. CloudEleven™ helpottaa ylläpidon ja kehitystöiden budjetointia sekä auttaa hallinnoimaan pilven kustannuksia. CloudEleven™ vie pilvesi yhteentoista.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Uusi aikakausi, uudet pelisäännöt

Pilvi on muuttanut IT:n roolia olennaisesti. IT tekee entistä tiiviimpää yhteistä liiketoiminnan ja sovelluskehityksen kanssa. Pilvi on muuttanut hankkeiden luonnetta ja tekemisen tapoja.

Olemme siirtyneet pistemäisestä ja projektiluontoisesta tekemisestä jatkuvan kehittämisen malliin. Tämä muutos vaatii myös kumppaneilta uudenlaisia toimintatapoja ja palvelumalleja.

Siksi olemme kehittäneet CloudEleven™ -ratkaisumallin.

Onrego - Azure-asiantuntija

Teemme pilven kehittämisestä yksinkertaista

Kumppanuuden ytimessä ovat jatkuvat asiantuntijapalvelut sekä pilviaikakauden tukipalvelut. Se skaalautuu tarpeidesi mukaan – voit tarvittaessa ulkoistaa pilven hallinnan ja asiantuntijuuden täysin meille.

Sertifioidut ja kokeneet pilvikonsultit sekä -arkkitehdit ovat käytettävissäsi sovittuina päivinä. He pitävät pilviympäristösi ajan tasalla ja optimoivat ympäristösi vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi.

CloudEleven™ hyödyt

Jatkuvaa kehittämistä yksinkertaisella mallilla

Sertifioidut ja kokeneet pilvikonsultit sekä -arkkitehdit ovat käytössä sovittuina päivinä. He pitävät pilviympäristösi ajan tasalla ja optimoivat ympäristöjäsi vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Vähemmän hallinnointia

Käytä yksittäisten hankkeiden hallinnointiin menevä aika fiksummin ja keskity olennaiseen. Puitesopimus lue turvallisen pohjan yhteiselle tekemiselle. Jatkuva pienkehitys varmistaa tehokkaan ajankäytön ja nopean reagoinnin.

Budjetoitavuus ja hintaetu

CloudEleven™ helpottaa ylläpidon ja kehitystöiden budjetointia sekä auttaa pitämään pilven kustannukset kontrollissa. Saat myös selkeän hintaedun asiantuntijatyölle.

Nopeutta uusien hankkeiden käynnistämiseen

Tutut ja luotettavat pilviasiantuntijat pystyvät reagoimaan nopeasti uusiin tarpeisiin. He myös varmistavat, että pilvesi resursseja hyödynnetään yhteisten pelisääntöjen mukaan ja pitävät huolen, että pilviympäristösi noudattavat tarvittavia compliance-vaatimuksia.

Matalan kynnyksen tukipalvelu

Pilviaikakauden palvelukanava ja tukipalvelu tarjoaa pilvi- ja hybridiympäristöihin reaktiivisen ongelmanratkaisun sekä muutostöiden suunnittelut ja toteutukset.

Jatkuvuuden varmistaminen

Malli helpottaa hankkeiden resursointia ja suunnittelua sekä auttaa varmistamaan kehittämisen jatkuvuuden.

CloudEleven™ - kumppanuuden rakenne

Pilvikumppanuus perustuu jatkuvan kehittämisen malliin. Asiantuntijamme tulevat osaksi tiimiäsi ja auttavat aktiivisesti valitsemaan sopivia ja pilvistrategiaasi tukevia kehityskohteita.

Cloudcheck-työpaja

Kumppanuus käynnistyy asiantuntijan vetämällä työpajalla, jossa kartoitamme yrityksesi nykytilanteen ja luomme jatkosuunnitelman toimenpiteistä, jotka parhaiten tukevat liiketoiminnan ja pilvistrategian tavoitteita.

Jatkuva asiantuntijapalvelu

Käytössäsi on ennalta sovittu asiantuntijakapasiteetti jatkuvana palveluna. Voit käytttää kapasiteetin miten parhaaksi näet tai autamme valitsemaan tärkeimmät kehityskohteet.

Managed Services

Pidämme huolta pilviympäristöistäsi  24/7. Hoidamme ympäristöjen päivitykset ja varmuuskopioinnit sekä pidämme tietoturvan ajan tasalla.

Managed Cloud Enable -tukipalvelut

Osana kumppanuutta saat meiltä tukikanavan kaikille palvelupyynnöillesi ja tarpeillesi. Taustalta löytyy Microsoft Premier Support.

Miten liikkeelle?

Homma lähtee liikkeelle Cloudcheck-työpajalla, jossa luomme käsityksen nykytilasta sekä määritämme tärkeimmät kehityskohdat.

Jos haluat enemmän tehoja irti pilviteknologiasta, laita viestiä tulemaan.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.