Hae sivustolta

Ops for Devs

Tehostamme sovelluskehittäjien ja DevOps-tiimien työtä.

Kysy lisätietoja

Anna devaajiesi devata, ja jätä pilvialustasi operointi meille. Otamme DevOpsin Opsin haltuun ja tuomme mukanamme pilven operatiivisen osaamisen sekä alan parhaat käytännöt. Automatisoimme ja optimoimme sekä pidämme huolen pilvesi tietoturvasta. Olemme Microsoftin CAF Ready -kumppani.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

azure-omg
Täydellinen pari

Tuomme Opsin Deviisi

Kun pilvialustan hallinta ja operointi jää puhtaasti sovelluskehittäjien harteille, tämä vie aikaa heidän ydintekemiseltä eli devaamiselta.

Valitettavasti, tämä myös usein tarkoittaa, että pilvi-infra ja pilven operointi jäävät paitsioon. Tämä  taas osaltaan kasvattaa tietoturvariskien määrää sekä vaikeuttaa kustannusten hallintaa.

Me tuomme Opsin Deviisi ja tulemme osaksi DevOps-tiimiäsi. Huolehdimme alustastasi ja ympäristöistäsi sekä valvomme sovelluksiasi.

Keskity olennaiseen
Your App
Your App
Your App
Managed Data Platform
Managed Data Platform
Managed Data Platform

Managed Cloud Platform.

This is us. We manage your cloud platforms and monitor your apps 24/7.
DevOps

Äärimmäisen kovaa alustaosaamista

Vastaamme pilven hallintamalleista sekä hoidamme pilven operatiiviset tehtävät, jotta devaustiimisi voi keskittyä sovelluskehitykseen sataprosenttisesti. Pidämme CI/CD-putkesi hallinnassa, varmistamme sovellustesi toimivuuden, automatisoimme prosesseja sekä pidämme pilvialustasi tietoturvan ja päivitykset aina ajan tasalla.

Microsoft Azure asiantuntemusta
Automaatio

Yhdenmukaiset ympäristöt ja prosessit

Hyödynnämme toimituksissamme automaatioita ja IaC-templateja (Infrastructure-as-a-Code) pilvi-infran ja ympäristöjen pystyttämisessä. Automatisoimme hallintamallin mukaisia käytäntöjä ja varmistamme pilven resurssien yhdenmukaisen käytön.

Etenkin laajoissa ympäristöissä tämä on ihan välttämätöntä, jotta voimme taata turvalliset toimitukset ilman yllätyksiä.

Palvelumme ja toimintamallimme ovat täysin yhteensopivia Microsoft Cloud Adoption Framework forAzure -viitekehyksen kanssa.

Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta
Ennakointi

Jatkuva ylläpito ja optimointi

Tuomme sovelluskehitykseen jatkuvan, reaaliaikaisen ylläpidon ja valvonnan, joka antaa hyvä kuvan sovelluksen infrastuktuurin ja eri komponenttien tilasta. Tehokkaan ylläpidon avulla pystymme ennakoimaan mahdollisia uhkia ja riskejä.

Jatkuvalla optimoinnilla pidämme pilviympäristösi kustannukset kurissa sekä huolehdimme kapasiteetin mitoituksesta.

Millaista lisäarvoa tuomme pöytään?

Kovennettu tietoturva

Pidämme huolen, että ympäristösi noudattaa alan parhaita käytäntöjä niin hallinnan kuin tietoturvan osalta. Valvomme ja ylläpidämme alustaasi 24/7 ja pyrimme ennakoimaan häiriö- ja virhetilanteita.

Kustannustehokkuutta

Autamme kulutuksen ja kustannusten optimoinnissa ja varmistamme, että teet asioita pilvessä fiksusti ja kustannustehokkaasti.

Yhdenmukainen tekeminen

Automaatioiden ja IaC-mallien avulla työkuormien sekä sovellusten siirtäminen pilveen onnistuu jatkossa aina lähtökohtaisesti oikein ja tekeminen pysyy yhdenmukaisena.

Keskity olennaiseen

Me hoidamme pilvialustasi, jotta sinä ja tiimisi voitte keskittyä sataprosenttisesti sovellusten kehittämiseen. Pilvi kehittyy kovaa vauhtia ja osaamisen ylläpito vaatii aikaa. Me pidämme pilvesi aina ajan tasalla ja autamme alustan kehitttämisessä.

Microsoft Premier Support

Palveluihimme sisältyy Microsoft Premier -tukikanava ilman lisäkustannuksia. Se takaa Microsoftin teknisten asiantuntijoiden nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Suomalaista palvelua Avainlippu

Meille on myönnetty Suomalaista palvelua Avainlippu. Saat meiltä korkealaatuista paikallista palvelua.

Seuraava askel?

Jätä pilvialustasi operointi meille ja keskity olennaiseen.

Laita viestiä tulemaan ja heitä haasteesi meille.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.