Hae sivustolta

Pilvipalveluiden optimoinnilla voit saavuttaa nopeasti yli 200% investoinnin takaisinmaksun

Blogi / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Tomi Viinikainen
Commercial Director

Olemme toteuttaneet asiakkaallemme pilven optimointiprojektin, jossa investoinnin takaisinmaksu toteutui nopeasti. Olemme tämän vuoden aikana pystyneet vähentämään kaikkien asiakkaidemme incidenttien määrää 75%.

Pilvipalveluiden optimointi on tullut entistä tärkeämmäksi yrityksille, jotka haluavat säästää pilven kustannuksissaan ja samaan aikaan hyödyntää pilviteknologian tarjoamia etuja täysimääräisesti ilman, että siitä syntyy liiketoimintahaittoja. Loihde Cloudon on tehnyt lukuisia pilvioptimointiprojekteja, joissa investoinnin hyödyt on saavutettu nopeasti ja niiden avulla liiketoiminnan mittarit ovat kohentuneet.

Tällä tavoin voit yhdessä kanssamme saavuttaa jopa yli 200% investoinnin takaisinmaksun antamalle meidän optimoida pilvesi käytön.

Ensimmäinen askel on suorittaa perusteellinen analyysi pilvipalveluiden käytöstä. Tarkastelemme tarkasti palveluita ja niiden käyttöä, mukaan lukien resurssien käyttöasteen, liikenteen määrän ja suorituskyvyn. Tämä analyysi auttaa meitä tunnistamaan alueet, joilla on mahdollisuus optimoida käytettyjä palveluita ja siten säästää kustannuksia.

Seuraava vaihe on pohtia, miten voimme optimoida palveluiden käytön. Tunnistamme tarpeettomia palveluita tai työkuormia, jotka eivät enää ole välttämättömiä liiketoiminnalle, ja ehdotamme niiden poistamista tai korvaamista edullisemmilla vaihtoehdoilla. Tämä auttaa vähentämään turhia kustannuksia ja keskittymään olennaisiin palveluihin.

Toinen keskeinen osa optimointiprosessia on skaalautuvuuden hyödyntäminen. Tarkistamme, miten resurssit oli konfiguroitu, ja teemme muutoksia tarpeen mukaan. Pilvipalvelut tarjoavat joustavan skaalautuvuuden, joten voimme mukauttaa resurssien määrää vastaamaan tarkasti tarpeitasi. Tämä mahdollistaa optimaalisen resurssien käytön ja välttää turhia kuluja ylikapasiteetista.

Lisäksi hyödynnämme pilvipalveluiden tarjoamia automatisointimahdollisuuksia. Automaation avulla voimme virtaviivaistaa prosesseja ja vähentää manuaalista työaikaa. Tämä ei ainoastaan paranna tehokkuutta, vaan myös säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Asiakkaamme hyötyivät merkittävästi pilvipalveluiden optimoinnista. Eräälle asiakkaallemme toteuttamamme optimointihanke tuloutti parissa kuukaudessa 57% kustannussäästön sisältäen meidän palvelumaksun.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?

Laita viestiä

Oletteko pilvisiirtymän alussa? Vai, oletteko pilveistäneet jo pidempään, mutta homma kaipaa lisää kontrollia? Meiltä löytyy osaamista pilvisiirtymän eri vaiheisiin.

Vai kaipaatko apua jossain muussa asiassa? Kerro vapaasti kuinka voimme auttaa.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.