Hae sivustolta

Managed Cloud for Azure

Azure-ympäristön sekä pilvipalveluiden 24/7 ylläpito, tuki ja valvonta.

Ota yhteyttä

Managed Cloud for Azure on jatkuva tuki- ja ylläpitopalvelu Microsoft Azure -pilvialustalle ja pilvipalveluille. Se sisältää 24/7 valvonnan, tuen, hallinnan sekä ylläpidon. Hyödynnämme palvelun tuotannossa DevOps-hallintamallia ja ITIL-viitekehystä.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Microsoft Gold competencies
Microsoft Gold competencies
Microsoft Partner of the Year 2018
Suomalaista palvelua Avainlippu
Palvelun hyödyt

Kovennettu tietoturva

Vahvistamme pilviympäristösi tietoturvaa. Huolehdimme jatkuvista tietoturvapäivityksistä sekä teemme ympäristöösi korkean tietoturvan määritykset. Lisäksi asiantuntijamme antavat säännöllisiä toimenpide-ehdotuksia ympäristösi tietoturvan vahvistamiseksi.

Ympäristön optimointi

Pidämme ympäristösi konfiguraatiot ajan tasalla ja varmistamme, että ympäristö noudattaa sekä alan että Microsoftin suosimia käytäntöjä ja on yhteensopiva Cloud Adoption Framework for Azure -viitekehyksen kanssa.

Kapasiteetin ja kustannusten optimointi

Valvomme ympäristöäsi ja pidämme huolen, että pilvikapasiteetti vastaa tarpeitasi. Saat meiltä myös säännöllisesti toimenpide-ehdotuksia kustannusten optimointiin.

Microsoft Premier Support

Micosoft Premier Support sisältyy palvelumme. Tarvittaessa eskaloimme pilviympäristöäsi koskevien häiriöiden ja vikojen hallinnan Microsoftin Premier -tukikanavaan ilman lisäkustannuksia. Microsoftin tukikanava takaa nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Suomalaista palvelua Avainlippu

Palvelullemme on myönnetty Suomalaista palvelua Avainlippu. Se on merkki suomalaista työstä. Avainlipun saaminen edellyttää, että palvelu on tuotettu Suomessa. Palvelumme lähtökohtana on kotimainen korkea laatu.

DevOps-hallintamalli tukee pilvipohjaista sovelluskehitystä

Käytämme palvelumme tuotannossa DevOps-hallintamallia. Tämä tarkoittaa, että tuomme pilvialustan tietoturvan osaksi CI/CD-putkea ja varmistamme, että pilven tietoturva on huomioitu sovelluksen koko elinkaaren ajan.

azure-omg
Tietoturva ja hallinta

Hyvin hallittu ja turvallinen Azure-ympäristö

Palvelumme tavoitteena on tuottaa sinulle hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on mahdollisimman toimintavarma.

Palveluntuotannossa käytämme pitkälle automatisoituja prosesseja ja alan parhaita työkaluja taataksemme toiminnan laadun sekä yhdenmukaisuuden. Valvomme ympäristöäsi 24/7 ja pyrimme ennalta ehkäisemään mahdollisia häiriötilanteita.  Vika- tai häiriötilanteessa toimimme nopeasti ja tarvittaessa eskaloimme tilanteen Microsoft Premier Support -tukeen ilman lisäkustannuksia.

Pilvihallinnan ulkoistus

Kenelle palvelu sopii?

Managed Cloud for Azure sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa pilvihallinnan sekä etsivät osaavaa pilviaikakauden kumppania ylläpitämään ja kehittämään pilvipalveluita.

Jos olet pilvisiirtymän alkuvaiheessa, autamme viemään pilvisiirtymääsi eteenpäin parhaiden käytäntöjen ja Cloud Framework for Azure -viitekehyksen mukaisesti.

Jos olet hyödyntänyt Azure-pilvipalveluita jo pidemmän aikaa, mutta IT-infrastruktuurinne on sirpaloitunut ja hallinta sekä tietoturva eivät ole ajan tasalla, palvelumme auttaa sinua ottamaan kokonaisuuden paremmin haltuun ja tuottamaan selkeää lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Kysy lisätietoja
Managed Cloud for Azure - miksi?

Azure vs. Managed Azure

Azure

Managed Cloud for Azure

Azure-tilaukset

Maksa luottokortilla tai ennakkoon Microsoftille.

Kuukausikohtainen laskutus ja selkeä raportointi. Voit hallinnoida tilauksiasi helposti itsepalveluportaalissamme.

Azure-ympäristöt

Uusien ympäristöjen luominen ja ylläpito on sinun vastuullasi.

Rakennamme Cloud Adoption Framework for Azure -yhteensopivat landing zonet, ja luomme uusia ympäristöjä kun tarvitset.

Palvelinten hallinta ja valvonta

Valvonta ja hallinta ovat sinun vastuullasi.

Me hoidamme valvonnan ja hallinnan puolestasi, ja korjaamme mahdolliset häiriötilanteet.

Pilven tietoturva

Azure Security Center antaa dataa, mutta analysointi ja toimenpiteet ovat sinun vastuullasi.

Teemme ympäristöösi korkean tietoturvan määritykset. Hoidamme tietoturvapäivitykset ja annamme säännöllisesti toimenpide-ehdotuksia Azure Security Center -työkalun tietojen pohjalta.

Kustannusten hallinta ja optimointi

Voit käyttää Azure Cost Management -työkalua kustannusten hallintaan.

Azure-asiantuntijamme antavat näkemyksiä ja toimenpide-ehdotuksia kustannusten optimointiin. Valvomme pilvikapasiteettiasi, jotta se vastaa tarpeitasi.

Häiriöiden ja vikojen hallinta

Reaktiivista. Voit itse korjata häiriöt tai kääntyä Microsoftin maksulliseen tukeen.

Proaktiivinen ja ennakoiva häiriöiden sekä vikojen hallinta. Teemme ympäristöösi oikeat määritykset, jonka avulla voimme ennalta ehkäistä vikatilanteita. Tarvittaessa eskaloimme vikatilanteet Microsoft Premier Support -tukikanavaan ilman lisämaksua.

Webinaari: Azure landing zone

Webinaari: Azure landing zone – hyvin hallitun pilven perusta

Landing zone on pilvisiirtymän tärkeimpiä käsitteitä. Se viittaa ennalta valmisteltuun pilviympäristöön, johon voit turvallisesti siirtää sovelluksia. Webinaarissa otamme landing zone -käsitteen suurennuslasin alle ja kerromme mitä landing zone -suunnittelussa kannattaa huomioida nimenomaan Azuressa.

Katso webinaari
Sovelluskehittäjille

Tuomme Opsin DevOpsiin

Managed Cloud for Azure tehostaa pilvipohjaista sovelluskehitystä. Me hoidamme pilven operoinnin ja tietoturvan puolestasi, jotta sinä ja tiimisi voitte keskittyä devaamiseen.

Palvelumme sisältää tuen ja konsultoinnin sovellusarkkitehtuurin suunnitteluun Azure-resurssien ja Azure-ympäristön käytäntöjen osalta.

Saat meiltä henkilön DevOps Engineer -rooliin, joka toimii sovelluskehityksen tukena ja pitää huolen CI/CD-putkestasi.

Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta
Jatkuva optimointi

Azure-ympäristön kulut kontrolliin ja suorituskyky äärimmilleen

Osana Managed Cloud for Azure -palvelua sertifioidut asiantuntijamme antavat säännöllisesti toimenpide-ehdotuksia Azure-ympäristösi kapasiteetin ja kustannusten optimointiin sekä huolehtivat, että ympäristösi suorituskyky on viritetty äärimmilleen.

Autamme varmistamaan, että pilven avulla tuotetut sovelluksesi ja IT-palvelusi ovat saatavilla ja toimintakunnossa.

Tartu kiinni pilven reunaan ja hyödynnä Microsoft Azuren palveluita tehokkaasti ja turvallisesti.

Etsitkö osaavaa kumppania ylläpitämään ja kehittämään pilvialustaasi?

Laitahan viestiä tulemaan, palaamme asiaan pikimmiten.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Microsoft Azure - Onrego

Julkipilven tila 2020 - selvitys pilvialustojen käyttöönotosta

Toteuttamamme selvityksen mukaan yritykset ottavat julkipilven palveluita käyttöön ilman erillistä pilvistrategiaa ja pilven hallintamallia. Yli puolet selvitykseen vastanneista keskisuurten ja suurten yritysten tietohallintopäättäjistä koki myös, että omassa organisaatiossa ei ole riittävästi pilviosaamista.

Lataa raportti