Hae sivustolta

Cloud Architect

Tervetuloa kotiin. Etsimme pilviasiantuntijoita viemään asiakkaidemme pilviympäristöt yhteentoista. Työ on täysin paikkariippumaton.

Asiakkaidemme pilviympäristöt kasvavat ja monimutkaistuvat. Tekemisen määrä kasvaa ja meiltä loppuvat käsiparit. Siksi haemme nyt joukkoomme kokeneita pilviteknologioiden asiantuntijoita viemään asiakkaidemme pilvitekemisen sekä pilviympäristöt nextille levelille.

 

Me Loihde Cloudonilla teemme pelkkää pilveä. Emme koodaa sovelluksia vaan keskitymme sataprosenttisesti pilveen ja pilvialustojen hyödyntämiseen. Meillä on hardcore-pilviosaamista sekä äärimmäisen kiinnostavia asiakkaita.

Täällä on pilvi-ihmisen hyvä olla.

Ketä etsimme?

Tule sellaisena kuin olet. Meillä ei ole valmista sapluunaa vaan lopullinen toimenkuva rakentuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Toivomme sinulta muutamia asioita:

  • Puhut pilveä natiivisti ja sinulla on takanasi vähintään muutama vuosi käytännön kokemusta yhdestä tai useammasta pilvialustasta – Azure, AWS ja/tai Google Cloud
  • DevOps merkitsee sinulle jotain, ja olet ehkä jopa todistanut DevOpsin toteutumista käytännössä
  • Sinulta löytyy visioita ja näkemyksiä siitä, miten maailman pitäisi olla, ja pystyt kommunikoimaan ajatuksesi sujuvasti niin asiantuntijoille kuin liiketoiminnan henkilöille sekä suomen että englannin kielellä
  • Sinulla ei mene sormi suuhun laajojen kokonaisuuksien ja monimutkaisten ympäristöjen edessä
  • Suhtaudut teknologiaan suurella intohimolla ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi

Miksi meille?

Me olemme Loihde Cloudon, kovaa vauhtia kasvava ketterä pilvipalvelutalo. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi vuonna 2018, eli jotain tässä kai tehdään oikein.

Viritämme asiakkaidemme pilviympäristöt yhteentoista äärimmäisellä osaamisella, sanoinkuvaamattomalla sinnikkyydellä ja ketterällä asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja erittäin kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle: sinulla on joka kuukausi käytettävissä 2,5 päivää oman osaamisesi kehittämiseen.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on takuulla muutakin elämää.

Työ on täysin paikkariippumatonta, mutta toki meiltä toimitilatkin löytyvät. Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, Espoossa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Auton tai fillarin voit parkkeerata talomme parkkihalliin. Hallista löytyy myös latauspisteet sähköautoille.

Tervetuloa tekemään töitä mahtavien asiakkaiden, haastavien keissien sekä upeiden kumppaneiden kanssa.

Tervetuloa kotiin.

Miten haet?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry.cloudon@loihde.com. Laita sähköpostin otsikoksi ”Cloud Architect”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Salla Marjaniemi
People & Culture Lead
+358 40  774 5088
salla.marjaniemi@loihde.com