Hae sivustolta

Azure Stack – parannusta Azuren hallintaan ja sovellusten ylläpitoon

Azure / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Jussi Vento
Chief Marketing Officer

Azure on mainio työkalu. Joskus tietyt sovellukset kohtaavat ongelmia: Latenssi, katkonainen yhteys ja säädeltävyys näin muutamana esimerkkinä.

Azureen on lisätty Stack. Azure Stackin avulla tiettyjä sovelluksia pystytään käyttämään on-premise-ympäristöissä. Se auttaa tekemään liiketoiminnallisia päätöksiä liiketoiminnan ehdoilla, ei kompromissina teknologian ongelmien sanelemana.

Dataa voidaan Azure Stackissa käsitellä paikallisesti, jolloin latenssi- ja yhteysongelmista ei ole haittaa. Data voidaan jatkojalostaa suoraan Azuressa, koska ne toimivat täysin samalla logiikalla. Asiakkaat, joiden dataa kerätään ja käsitellään hankalissa paikoissa (kaivos-, tehdas- ja laivateollisuus), voivat olla tyytyväisiä tähän kehitykseen.

Toisin kuin Azure, Azure Stack on täysin asiakkaan hallittavissa. Stackin infraan on lisätty toimintoja, jotka helpottavat käytettävyyttä niin, että kehittäjät ja ylläpitäjät voivat keskittyä Azuren palveluihin ja päivityksiin, eikä itse infraan, asetuksiin ja hienosäätämiseen.

Valinnanvapautta ja joustoa toimintoihin

Azure Stack lisää skaalautuvuutta ja siihen pääsee kiinni monilla eri tasoilla.

Cloud: Azure Resource Manager kattaa koko järjestelmän.

Regions: ARM:n alla on alueita, jotka edustavat kapasiteettia. Kaikilla alueilla on fyysinen tiedonkäsittely- ja tallennustila. Alueista muodostuu pilvi.

Scale Units: Serverit, joilla on identtiset CPU-, muisti-, verkko- ja tallennuskonfiguraatiot. Scale Units=Region.

Serverit, joista muodostuu Scale Unit.

Stack pysyy täysin yksi yhteen Azuren kanssa jatkuvan kehitystyön kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?