Hae sivustolta

Huono isäntä, hyvä renki.

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Myynti
Ota yhteyttä

Viime aikoina on ollut paljonkin puhetta koulujen ”digisekoilusta”. Välineistön ja ohjelmistojen ehdoilla tekeminen on meidän mielestämme väärin.

Jos mennään teknologia edellä miettimättä, kuinka se vaikuttaa kriittisiin pisteisiin toiminnassa, lopputuloksena on nimenomaan digisekoilua. Tämä pätee kaikkeen toimintaan, niin opiskeluun kuin liiketoimintaankin.

Me toimitamme ratkaisuja myös oppilaitoksille, korkeakoulutasolla. Näissä projekteissa mietimme toteutukset siitä näkökulmasta, että oppilaitoksen omasta IT-tuesta tehdään tulipalojen sammuttamisen sijaan tuottavia ja kehittäviä osapuolia oppilaitoksen tietotoimintaan.

Yritysprojekteissa taas myyjät, arkkitehdit ja konsultit miettivät ensisijaisesti liiketoiminnan kriittiset pisteet. Toteutussunnitelmat, ohjelmisto- ja laitteistovalinnat tehdään vasta tämän jälkeen.  Yritysten digitalisointia ja pilveistämistä tehdään aina liiketoiminnan etu edellä.

Teknologian pitää palvella käyttäjäänsä, helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä ja vapauttaa resursseja liiketoiminnan kehittämiseen ja loppujen lopuksi viimeisen viivanalusen suurentamiseen.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?