Hae sivustolta

IT-kustannukset kuukausittain kuriin

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Myynti
Ota yhteyttä

Yritysmaailmassa käydään läpi mullistusta IT-palveluiden kuluttamisessa. Moderni IT-arkkitehtuuri jyrää, mutta vastahakoisuutta pilveistämiseen on silti. Kustannukset ovat yksi iso tekijä pilvisiirtymää harkitessa.

Vanhan IT-inframallin mukaan arvioidaan ja ennakoidaan tarvetta, investoidaan isosti, mutta joustokyky ja muutosreagointi on hyvin heikkoa. Pelkästään kapasiteetin arviointivirheet saattavat johtaa turhaan maksettaviin suuriinkiin summiin vuositasolla. Mutta mitä jos kuluttaisitte tarpeen mukaan, maksaisitte siitä kuukausittain ja lakkaisitte miettimästä ennusteita vuodeksi eteenpäin?

Pilvi mahdollistaa joustavuuden.
Pilvikulutus ja käyttöoikeudet maksetaan kuukausittain toteutuneen käytön mukaan. Kun käyttökuukausia on riittävästi, analytiikka hoitaa itsekseen ennusteet seuraaville kuukausille – jolloin budjetointikin on helpompaa.

Yrityksen IT-osastoilla ajatellaan vielä liikaa laitteistoja ja datansiirtoa. IT:n pitäisi mahdollistaa liiketoiminnan muutokset tuottavampaan suuntaan, auttaa työskentelemään tehokkaammin ja tuottaa paras mahdollinen hyötysuhde.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?