Hae sivustolta

Onrego on virallisesti Microsoftin CAF Ready -kumppani

Onregolle Microsoft Solution Partner ratkaisualueita

Blogi / Lukuaika < 1 min
Jarno Mäki
Julkaistu
Jarno Mäki
Chief Executive Officer

Microsoft on uudistanut kumppaniohjelmaansa ja Onrego on heti kärkeen saavuttanut uusia ratkaisualueita.

Microsoft on uudistanut kumppaniohjelmaansa. Kumppaniohjelman uusi nimi on Microsoft Cloud Partner Program. Nimessä uutta on ”Cloud”, joka kuvastaa hyvin fokusta ja suuntaa. Jos et ole pilvikumppani, et ole kumppani lainkaan. Merkittävämpi uudistus on uudentyyppiset ratkaisualueet ja vaatimukset kumppaneille. Uudessa ohjelmassa on kuusi ratkaisualuetta:

  • Business Application
  • Data & AI
  • Digital & App Innovation
  • Infrastructure
  • Security
  • Modern Work

Jotta kumppani voi saada itselleen yhden ratkaisualueen, täytyy ratkaisualueen vaatimukset täyttää. Vaatimuksia voivat olla esimerkiksi henkilöiden sertifioinnit, asiakasmäärät ja -volyymit ja vaikkapa Azure-kulutus.

Onrego on valmistautunut uuteen kumppaniohjelmaan jo hyvissä ajoin ja koulutusohjelmissa on huomioitu sertifiointivaatimukset. Uuden kumppaniohjelman voimaantulopäivänä 3.10.2022 Onregolla onkin jo heti kaksi ratkaisualuetta plakkarissa:

Microsoft Cloud Partner Infrastructrure Azure

Microsoft Cloud Partner Digital App Innovation

 

Onregon tavoitteena on lisäksi saavuttaa vaatimukset ratkaisualueissa Data & AI ja Security, joissa molemmissa vaatimusrajan ylitys häämöttää jo lähellä.

Asiakkaille uuden kumppaniohjelman on tarkoitus kertoa aiempaa paremmin onko kumppani aihepiiriin pätevä vai ei.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?