Hae sivustolta

Cloud Advisor

Mikä on Cloud Advisor?

Cloud Advisor on arkkitehti, joka neuvoo teitä kaikessa julkiseen pilveen ja sovellusarkkitehtuurin modernisointiin liittyvissä kehitystarpeissa ja ongelmissa. Voitte hankkia oman, ammattitaitoisen resurssin palveluna ja pysyä jatkuvasti kehityksessä mukana.

Cloud Advisor pitää huolta, että yrityksenne saavuttaa tavoitteensa ja pysyy oikealla polulla myös infrastruktuurin rakentamisen ja jatkuvien palveluiden käyttöönoton jälkeen. Cloud Advisor sparraa, neuvoo, auttaa kehittämään uusia palveluita, ratkoo haasteita ja tekee myös hands-on työtä, jotta asianne etenevät sujuvasti.

Pilviosaamista valmiina palveluna

Onrego Cloud Advisor perehtyy organisaationne liiketoimintaan, IT-tuotantoon ja palvelumalleihin. Hän pyrkii lisäämään ketteryyttä, kilpailukykyä ja riippumattomuutta tietoturvallisesti organisaationne sisällä.

Julkinen pilvi muuttuu koko ajan. Cloud Advisor on kartalla muutoksista ja uutuuksista ja osaa huomioida ne oikealla tavalla, teidän ympäristön ja tavoitteet huomioon ottaen.

Resurssipula on yleinen ongelma. Ongelman ratkaisee Cloud Advisor, joka hoitaa kaiken pilvialustaanne liittyvien toimeksiantojen koordinoinnin.

Uusia liiketoimintatarpeita syntyy jatkuvasti. Cloud Advisor tietää ja tuntee julkisen pilven ja yrityksenne palvelualustan mahdollisuudet sekä vertaa niitä liiketoimintatarpeisiinne.

Miten varmistetaan toimittajien Governance-mallin noudattaminen ja sovellusten sopivuus teidän arkkitehtuuriin ja ympäristöön? Cloud Advisor – varmistaa uusien ohjelmistojen (SaaS, PaaS ja räätälöidyt ratkaisut) sopivuuden teidän ympäristöönne.

Cloud Advisor myös seuraa, tarkastaa ja optimoi pilvikulutuksenne kustannuksia.

Palvelun hyödyt

Pilviosaamista valmiina palveluna

Pysyt mukana julkisen pilven kehityksessä

Pilvikulutuksen kustannusten optimointi

Pilven governance-mallin toteutumisen seuranta

Pysy mukana julkisen pilven kehityksessä

Julkisen pilven tarjonta muuttuu jatkuvasti. Kehityksen tahti on nopeaa, ja on teidän etunne saada ajantasaista osaamista käyttöönne ilman odottelua.

Cloud Advisor antaa organisaatioille jatkuvaa kehitysapua. Hän tekee teille töitä säännöllisesti, sovitun määrän työpäiviä kuukaudessa.

Advisorin tehtäviin kuuluu esimerkiksi palvelusuunnittelu, arkkitehtuurisuunnittelu, kokonaisuuksien kehittäminen, tietoturvan jatkuva parantelu sekä kustannusoptimointi.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Onrego Cloud Advisor -palvelusta?

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Ehkä meillä on jotain keskusteltavaa.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kysy lisätietoja

Myynti


Ota yhteyttä loihdecloudon@loihde.com 020 7191 430