Hae sivustolta

Discovery and Assesment - tilannekuva sovelluksista ja järjestelmistä

Strategiavaihetta seuraa Discovery & Assesment -vaiheen, jossa tavoitteena on luoda mahdollisimman kattava tilannekuva nykyisestä infrastruktuuristanne, verkoistanne ja sovelluksistanne.

Tiedätkö mitä kaikkea IT-infraanne ja verkkoihinne oikeasti kätkeytyy?

Discovery and assesment -vaihe on elintärkeä hallitun pilvisiirtymän ja sovellusten migraatioiden näkökulmasta. Sen avulle saatte kattavan ymmärryksen IT-infranne nykytilanteesta, resursseista sekä sovellustenne luokittelusta.

  • Mitä sovelluksia löytyy konesalista?
  • Mitä sovelluksia löytyy eri pilvialustoilta?

Nämä tiedot auttavat tekemään päätökset, mitä sovelluksia pilveen täytyy viedä. Ja ennen kaikkea, miten. Ja samalla usein päästään eroon turhista ja ylimääräisistä sovelluksista, jotka kuluttavat resurssejanne täysin turhaan.

Migraatio-vaiheessa on tärkeää tietää ja ymmärtää eri sovellusten välisiä riippuvuuksia. Discovery & Assesment -vaiheessa kerätyt tiedot auttavat rakentamaan tarkan suunnitelman migraatiota varten. Kun sovelluksia siirretään pilveen ilman kattavaa ymmärrystä sovellusten välisistä riippuvuuksista, pahimmassa tapauksessa käy niin, että jotkin järjestelmät lakkaavat toimimasta.

Asiaa voi myös ajatella näin: on mahdotonta viedä asioita pilveen, jos et tiedä mitä olet viemässä!

Kysy lisätietoja

Onko teillä kattava tilanekuva yrityksenne IT-infrasta? Autamme teitä kartoittamaan mitä sovelluksia infrastanne löytyy ja missä ne sijaitsevat.

Ota yhteyttä.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.