Hae sivustolta

Landing zone

Kestävä ja turvallinen perusta pilviympäristöllesi.

Kysy lisätietoja

Landing zone -toteutuksen avulla varmistat yhdenmukaisen, turvallisen ja hyvin hallitun Azure-ympäristön työkuormillesi. Ratkaisumme perustuu Microsoftin parhaisiin käytäntöihin ja Cloud Adoption Framework for Azure -viitekehykseen.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta
TURVALLINEN & YHDENMUKAINEN

Landing zone on pilvesi perusta ja selkäranka

Landing zone- ratkaisulla takaamme pilviympäristösi yhdenmukaisuuden sekä tietoturvan perustason. Aina kun perustat työkuormia Azureen ympäristösi asetukset noudattavat automaattisesti säädöksiä ja hallinnan vaatimuksia.

Varmistamme, että toteutuksesi ei pirstaloidu kun esimerkiksi uusi sovellustoimittaja käynnistää työt. Landing zonen policy-pohjainen hallinta mahdollistaa jatkuvan ajantasaisen hallinnan ja uusiin vaatimuksiin vastaamisen.

Ratkaisun hyödyt

Tehoa hallintaan ja tietoturvaan

Yksittäin hallittuna compliance- ja governance-vaatimusten täyttäminen on haastavaa. Landing zone huomioi ja helpottaa pilviympäristön käyttöä muun muassa tietoturvavaatimusten, verkkojen, identiteetinhallinnan ja skaalautuvuuden osalta.

Yhdenmukaiset ympäristöt

Käytämme landing zone -toteutuksissa automaatiota ja infrastruktuuria koodina (Infrastructure-as-a-Code). Näin varmistamme ympäristöjesi provisioinnin yhdenmukaisuuden.

Suunniteltu skaalautuvaksi

Ratkaisumme varmistaa, että ympäristösi skaalautuu ylös- tai alaspäin, tarpeidesi mukaan. Hallintakäytännöt kattavat useat eri tilaukset, eri tiimien tarpeet ja huomioivat uusien ratkaisuiden käyttöönoton.

Parhaat käytännöt ja standardit

Hyödynnämme toteutuksissa Microsoftin parhaita käytäntöjä sekä Cloud Adoption Framework for Azure -viitekehystä.

Miksi tarvitset landing zonen?

Kun siirryt Azureen, pohjatyöt tulee tehdä alusta alkaen oikein. Jokaisella organisaatiolla on omat vaatimuksensa tietoturvan ja hallinnan osalta sekä omat operointikäytännöt. Alusta pitää määrittää noudattamaan näitä periaatteita, säädöksiä ja käytäntöjä.

Loihde Cloudonin landing zone -toteutuksen ytimessä on monistettavuus. Siten työkuormien migraatiot pilveen onnistuvat kerta toisensa jälkeen, ja uusien resurssien käyttöönotto siirtymän jälkeen tapahtuu yhdenmukaisesti.

Landing zone voidaan toteuttaa vaikka Azurea olisi jo alettu rakentamaan, tai teknisistä kokeiluista on jäänyt resursseja elämään. Ratkaisu sopii esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin:

Pilvisiirtymän alkumetrit
Olet pilviisirtymän alkuvaiheissa ja haluat rakentaa hallitun sekä CAF-yhteensopivan siirtymän julkiseen pilveen. Landing zone on oikea tapa aloittaa Azuren käyttö.

Orgaaninen kasvu
Azuren käyttö on kasvanut orgaanisesti ja haluat selkeyttää kokonaisuutta. Landing zone auttaa yhdenmukaistamaan tekemistä ja tuo hallittavuutta.

Tunnistettu tarve
Vastuullasi on laaja Azure-ympäristö ja olette jo tunnistaneet tarpeen enterprise-scale landing zone -mallin käyttöönotolle. Meillä on valmis ratkaisu.

Webinaari: Azure landing zone - hyvin hallitun pilven perusta

Skaalautuva & standardoitu

Enterprise-scale landing zone kasvaa tarpeidesi mukaan

Ratkaisumme perustuu Microsoftin Enterprise-scale landing zone -malliin. Otamme alusta alkaen strategiset valinnat, hallintamallin ja tietoturvan olennaiseksi osaksi toteutusta.

IaC-mallilla (Infrastructure as Code) yhdenmukaisuus säilyy käytön kasvaessa. Ympäriston konfigurointi tehdään käytännöille kerran ja toteutetaan useasti.

Ratkaisun avulla pilvesi perusturva ja hallittavuus ovat aina kunnossa kun siirrät uusia työkuormia pilveen.

Toimituksen sisältö

Landing zone Workshop

Aloitamme toteutuksen määrittelytyöpajalla. Käymme yhdessä läpi hallintamallin, tietoturvan, compliance-vaatimukset, identiteetinhallinnan ja verkot.

Enterprise-scale landing zone perustettuna

Pystytämme ympäristösi parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja työpajassa tehtyjen määrittelyiden pohjalta.

Ympäristön kuvaus

Tuotamme tekemistämme asetuksista ja määrityksistä kattavan kuvauksen, jonka avulla migraatiot pilveen ja uusien palveluiden käyttöönotto tapahtuvat aina lähtökohtaisesti oikein.

GitHub-templatet ja käyttöohjeet

Tuotamme käyttöohjeet ja perustamme yksityisen GitHub-repositorion, jonne tallennamme IaC-templatet uusien ympäristöjen ja tilausten provisiointia varten.

Kysy lisätietoja

Autamme perustamaan CAF-yhteensopivan pilviympäristön, joka huomioi organisaatiosi käytännöt sekä compliance-vaatimukset.

Laita viestiä tulemaan, palaamme asiaan pikimmiten.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Managed Cloud for Azure

Jatkuvat palvelumme auttavat sinua lunastamaan julkisen pilven hyödyt hallitusti ja fiksusti. Ylläpitopalvelumme sisältää 24/ teknisen tuen, valvonnan ja hallinnan. Autamme myös tietoturvan koventamisessa sekä kustannusten ja kapasiteetin optimoinnissa.

Tutustu palveluun