Hae sivustolta

Managed Cloud for Containers

Kubernetes-klusterien ylläpito ja hallinta 24/7

Ota yhteyttä

Managed Cloud for Containers -palvelun avulla varmistat kontitettujen sovellustesi käytettävyyden pilvessä. Valvomme Kubernetes-ympäristöjäsi, pidämme klusterien tietoturvan ajan tasalla sekä huolehdimme Kuberneteksen versiopäivityksistä.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Kontittaminen

Vastaus ikuiseen ongelmaan

Konttiteknologia ratkaisee tutun ongelman: mitä sovelluksellesi tapahtuu kun se siirretään ympäristöstä toiseen kuten esimerkiksi konesalista julkipilveen?

Sovelluksen kontittaminen tarkoittaa standardoidun sovelluspaketin rakentamista. Koodi, määrittelytiedostot, kirjastot sekä muut riippuvuudet paketoidaan konttiin ja näin varmistetaan, että sovellus toimii moitteettomasti missä tahanssa ajoympäristössä.

Managed Cloud for Containers

Varmista sovellustesi käytettävyys

Autamme pilvessä sijaitsevien Kubernetes-klusterien hallinnassa. Pidämme ympäristösi täydessä toimintaiskussa sekä varmistanne kontitettujen sovellustesi käytettävyyden.

Valvomme ja analysoimme ympäristöjesi tilaa sekä tietoturvaa ja pidämme huolen, että kaikki toimii aina kuten pitää. Hyvin hallittu ja turvallinen pilviympäristö palvelee sekä liiketoimintaasi että loppukäyttäjiä.

Palvelun sisältö

Klusterien päivitykset

Huolehdimme Kuberneteksen versiopäivityksistä ja pidämme tietoturvapäivitykset ajan tasalla. Lisäksi varmistamme, että Kuberneteksen uusimmat ominaisuudet ovat aina käytettävissäsi.

Tietoturvan ja ympäristöjen valvonta sekä häiriöiden hallinta

Määritämme Kubernetes-klustereille tietoturvapolitiikat, joiden noudattamista valvomme. Asetamme ympäristöjen valvonnat ja hälytykset sekä huolehdimme lokituksen käyttöönotosta ja valvonnasta. Analysoimme ja selvitämme mahdolliset häiriötilanteet.

Parhaiden käytäntöjen valvonta & parannusehdotukset

Kubernetes kehittyy vauhdilla ja toimintamallit sekä suositukset muuttuvat. Valvomme, että ympäristösi noudattavat organisaatiosi tietoturvapolitiikkaa, hallintamallin käytäntöjä sekä yleisiä suosituksia.

Asiantuntijamme antavat säännöllisesti parannusehdotuksia Kubernetes-ympäristöjesi kehittämiseksi. Varmistamme, että saat konteista irti mahdollisimman paljon lisäarvoa.

Muutospyyntöjen toteuttaminen

Toteutamme muutostyöt Kubernetes-ympäristöihin muutosten hallinnan prosessien mukaisesti. Analysoimme työt tarkasti etukäteen ja katsomme, että muutospyyntöjen toteutukset eivät ole ristiriidassa tuotantoympäristöjen kanssa.

Hyödyllistä tietoa

Konttien hyödyt

Konttien suosio yleistyy, koska:

  1. Kontit ovat kevyitä verrattuna esimerkiksi virtuaalikoneisiin. Kontitetut sovellukset siirtyvät vaivattomasti ja kevyesti ajoympäristöstä toiseen.
  2. Konttiympäristöissä sovellusten päivitysprosessien automatisointi onnistuu helposti. Sovellusten päivittäminen on tehokasta eikä loppukäyttäjille aiheudu päivitysprosessista minkäänlaisia katkoja.
  3. Tarvittaessa siirrät myös legacy-sovellukset tehokkaasti konttien avulla pilveen.

Mikä on Kubernetes?

Kubernetes on avoimeen lähdekoodiin perustuva palveluklusteri konttien ajamiseen ja hallintaan. Voit ajaa Kubernetesta Microsoft Azuren, AWS:n tai Google Cloud Platformin päällä sekä tarvittaessa myös omassa konesalissasi.

Ota yhteyttä

Autamme sinua pääsemään kiinni konttien hyötyihin ja teemme pilviympäristöstäsi hyvin hallitun ja turvallisen.

Laita viestiä tulemaan, laitetaan kontit kunnolla pinoon.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Cloud Badass - Azure-webinaari

Webinaari: Ratkaisuna kontit Pilvessä

Konttiteknologia yksinkertaistaa sovellusten logistiikkaa. Pilvessä kontit saadaan pinoon sekunneissa.

Webinaarissa tutustumme tarkemmin konttien käyttötarkoituksiin sekä hyötyihin.

Lue lisää