Hae sivustolta

Managed Cloud Enable

Managed Cloud Enable on pilviaikakauden Service Desk ja tukipalvelu.

Ota yhteyttä

Hallitun palvelun kautta tarjoamme palvelukanavan, joka auttaa ongelmanratkaisussa, muutostilanteissa, suunnittelussa ja arkkitehtuurityössä. Enable sisältää yhden palvelukanavan kaikkiin Loihde Cloudonin palveluihin. Palvelu sisältää kanavan Loihde Cloudonin konsultointipalveluihin josta voi tilata sekä hakkeita, että resurssiapua tarpeen mukaan.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Suunnittelu ja arkkitehtuuri

Uusien pilviympäristöjen arkkitehtuuri ja suunnittelu sekä muutosten, kuten Mircosoft 365 ja Azure -migraatioiden suunnittelu.
Managed Cloud Enable palvelu voi koostua seuraavista osa-alueista:

  • Service Desk
  • Reaktiivinen tuki
  • Kustannusten ymmärtäminen, hallinta ja optimointi
  • Tietoturva
  • Resurssioptimointi
  • Automaatio
Palvelun sisältö

Ongelmanratkaisu

Tuotamme pilvialustoihin, kuten Microsoft Azureen, Microsoft 365:n sekä muuhun IT-infrastruktuuriin liittvää palvelua. Sertifioidut asiantuntijamme sekä 2. ja 3. tason monikanavainen tukipalvelumme on käytettävissäsi.

Muutokset

Loihde Cloudon voi auttaa asiakasta pilviympäristöihin, kuten Microsoft Azureen liittyvissä muutostöissä, Microsoft365 ja Office365 liittyvissä muutostöissä sekä soveltuvin osin muussa IT infrastruktuuriin liittyvissä muutostöissä. Tietoturvan tilannekuvaa ja kustannustenhallintaa seurataan säännöllisesti. Kehityskokouksissa seurataan myös hankkeiden toteutumista.

Tuki

Loihde Cloudon tarjoaa reaktiivisen tukikanavan asiakkaan palvelulle. Asiakkaan pyynnöstä Loihde Cloudon osallistuu tukipyynnön selvittämiseen. Loihde Cloudonilla on Microsoftin Premier-tukisopimus jota käytetään tarvittaessa tukipyynnöissä. Eskalointi Premier-tukeen ei aiheuta lisäkustannusta asiakkaalle.


Palvelu ei edellytä lisenssien ja kapasiteettien hankintaa Loihde Cloudonilla. Niiden hankinta kuuluu Cloud Consumption as a Service -kokonaisuuteen

Ota yhteyttä

Autamme sinua pääsemään kiinni konttien hyötyihin ja teemme pilviympäristöstäsi hyvin hallitun ja turvallisen.

Laita viestiä tulemaan, laitetaan kontit kunnolla pinoon.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.