Hae sivustolta

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure

Turvallisesti 24/7 ylläpidetty, tuettu ja valvottu palvelinympäristö.

Ota yhteyttä

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure on jatkuva tuki- sekä ylläpitopalvelu Windows- ja Linux-palvelimille. Palvelu sisältää 24/7 valvonnan, tuen, hallinnan ja ylläpidon. Palvelu toimii saumattomasti yhteen myös Managed Cloud for Azure palvelun kanssa.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Microsoft Gold competencies
Microsoft Gold competencies
Microsoft Partner of the Year 2018
Suomalaista palvelua Avainlippu
Microsoft Azure asiantuntemusta
Virtuaalipalvelimet

Laadukas ylläpito ja resurssien optimointi

Pilviaikakaudellakin iso osa sovelluksista ja palveluista ajetaan edelleen palvelimilla. Sovellusten ja palveluiden saatavuuden sekä tietoturvan kannalta on erittäin tärkeää, että nämä palvelimet ovat kunnossa ja laadukkaasti ylläpidettyjä.

Palvelimien kunnolla on myös merkitystä kun niitä lähdetään siirtämään pilveen tai toiseen konesaliin. Virtuaaliympäristöille on hyvin tyypillistä, että virtuaalipalvelimille on yliallokoitu resursseja. Julkisessa pilvessä kaikista ylimääräisistä resursseista maksetaan turhaan. Tämän takia on tärkeää, että virtuaalipalvelimille on optimaalisesti allokoitu resursseja.

Onrego - Azure-asiantuntija
Palvelun ydin

Moderni Windows- ja Linux-palvelimien 24/7 ylläpitopalvelu

Managed Cloud for Hybrid Infrastrucure on moderni Windows- ja Linux-palvelimien 24/7 ylläpitopalvelu. Palvelimesi voivat sijaita missä tahansa: omassa tai kumppanisi konesalissa, IaaS-palvelussa tai julkisessa pilvessä.

Jos olet vasta aloittamassa pilvisiirtymääsi ja sinulla aikomusta ottaa käyttöön julkisen pilven palveluita, palvelu sopii myös tähän tilanteeseen erittäin hyvin. Pystymme näin aloittamaan palvelinten valmistelut siirtoa varten hyvissä ajoin.

Kysy lisätietoja
Palvelun hyödyt ja ominaisuudet

Palvelimesi voi sijaita missä tahansa

Palvelumme tukee oman konesalin palvelimia, kumppanilla tai IaaS-kapasiteetissa sijaitsevia palvelimia sekä julkisessa pilvessä sijaitsevia palvelimia.

Resurssien 24/7 ylläpito, hallinta ja valvonta

Valvomme palvelimiesi suorituskykyä, palveluiden toimivuutta ja saatavuutta sekä levyn kapasiteettia. Huolehdimme myös palvelimiesi päivityksistä.

Rapid Onboarding Service

Rapid Onboarding Service -palvelu toteuttaa tarpeesi ja auttaa viemään esimerkiksi sovelluksesi, ympäristösi tai palvelimesi pilveen turvallisesti, luotettavasti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Powered by Microsoft Premier

Palvelumme taustalta löytyy Microsoft Premier Support. Tarvittaessa eskaloimme häiriöiden ja vikojen hallinnan Microsoftin Premier -tukikanavaan ilman lisäkustannuksia. Microsoftin tukikanava takaa nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Virus- ja haittaohjelmien torjunta sekä poisto

Pidämme palvelimesi suojassa haittaohjelmilta ja tarvittaessa poistamme haittaohjelmat, jotta palveluidesi toiminta ei keskeydy.

Varmuuskopiot ja varmistusten palautukset

Palveluumme sisältyy palvelinten varmuuskopiot ja palautukset. Datasi ja sovelluksesi ovat aina turvassa.

Häiriöiden ja vikojen hallinta

Huolehdimme palvelimiesi häiriöiden ja vikojen hallinnasta sekä korjauksesta (Incident ja Problem Management). Voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi tai kesälomaasi – me huolehdimme arvokkaista palvelimistasi.

Turvallisuuspäivitysten jakelu

Huolehdimme turvallisuuspäivitysten säännönmukaisesta jakelusta ja valvomisesta sovittujen huoltoikkunoiden puitteissa, jotta palvelimiesi tietoturva ja käytettävyys ovat aina ajan tasalla.

Muutoksien toteuttaminen

Teemme palvelimillesi kaikki tarvittavat muutostyöt (Change Management) ja tarvittaessa autamme myös muun infrastruktuurisi kanssa. Tukenasi on Suomen kovin tiimi arkkitehtejä ja konsultteja.

Pilviyhteensopivat palvelimet

Jätä palvelimesi hellään hoivaamme niin pidämme huolen, että niiden siirto julkiseen pilveen onnistuu tulevaisuudessa tarvittaessa helposti ja kivuttomasti.

Palvelutasot

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure -palvelusta löytyy Windows- ja Linux-palvelimille kolme eri palvelutasoa, joista jokainen organisaatio löytää tarpeellisen. Palvelutasoja voi valita yksittäisille palvelimille tai palvelinryhmille.

A1

Palvelun perustaso kevyempiin tarpeisiin.

Palveluaika 8-16 Vasteaika 8h Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 98 %*

P1

Korkea käytettävyysaste palvelimillesi.

Palveluaika 8-16 Vasteaika 4h Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 99,4 %*

P5

Vaativiin ympäristöihin 24/7.

Palveluaika 24/7 Vasteaika 1h Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 99,7 %*
*) Käytettävyyteen vaikuttaa olennaisesti alusta jossa palvelin sijaitsee, eikä Loihde Cloudon voi taata että erilaiset palvelinalustat varmuudella mahdollistavat tavoiteltavaa käytettävyyttä.

Julkinen pilvi ja palvelimet

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure on suunniteltu siten, että sen avulla voidaan ylläpitää palvelimia riippumatta niiden sijainnista. Tämä on erityisen kätevää jos palvelimia sijaitsee useissa eri paikoissa tai niitä aiotaan siirtää eri paikkoihin, esimerkiksi julkisen pilven ja oman tai kumppanin konesalin välillä.

Tarvittaessa saat meiltä täyden ylläpidon myös pilvessä sijaitseville resursseille. Tutustu Managed Cloud for Azure -palveluumme.

Kenelle palvelu sopii

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat palvelimilleen parasta mahdollista tukea, ylläpitoa ja tietoturvaa sekä kokeneen pilviammattilaisen asiantuntijapalvelut.

Miten liikkeelle?

Managed Cloud for Hybrid Infrastructure on skaalautuva ratkaisu helpolla käyttöönotolla.

Parhaiten pääset liikkeelle kun otat meihin yhteyttä.

Kysy lisätietoja
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Cloud Badass - Azure-webinaari

Webinaari: Hybridiympäristöjen hallinta Azuren avulla

Mitkä ovat tyypillisimmät hybridipilviympäristön hallintaan liittyvät ongelmat? Mitä näille haasteille voi tehdä? Miten Azure auttaa asiassa?

Webinaarissa Loihde Cloudonin Chief Technical Officer Pekka Onnela kertoo mitä työkaluja Azuresta löytyy hybridympäristöjen hallintaan ja miten näitä työkaluja käytetään.

Katso nyt