Hae sivustolta

Peikko

Peikko pilveistää järkevästi

Cloud Consultation

Loihde Cloudon on toiminut yhteistyössä Peikon kanssa jo parin vuoden ajan. Peikolla on monta toimittajaa, mutta Loihde Cloudon on se kärkikumppani.

– Olemme käyttäneet Loihde Cloudonia pääasiassa tietynlaisiin keihäänkärkihankkeisiin. Toimittajia meillä on useita, mutta aika tarkkaan valikoimme, kuka tekee mitäkin, kertoo Peikko Groupin IT Manager, Juha Rantala.

– Siellä, missä pilvipuolella tarvitaan erityisen kovaa osaamista, Loihde Cloudonin hyötyarvo on ollut hyvä. Vaativissa kehityshankkeissa palvelut ja asiantuntemus ovat hyvällä tasolla.

Pilvi ei ratkaise kaikkea, mutta tuo kaivattua vauhtia

Peikko käsittelee valtavat määrät dataa ja tarvitsee paljon laskentatehoa. Tähän pilvi on tuonut lisäarvoa.

– Riippuu paljon siitä, mitä ja miten dataa käsitellään ja analysoidaan, mistä me kapasiteetin otamme. Tietyillä alueilla globaalisti emme voi pilvipalveluita käyttää huonojen paikallisten datayhteyksien vuoksi, eli tasapainottelemme jatkuvasti pilven ja omien resurssien ja tilojen välillä. Optimointi on jatkuvaa, eli tehdään niinpäin, miten se on kuhunkin tilanteeseen järkevää, jatkaa Rantala.

– Pilvi tuo meille paljon vauhtia analysointiin ja datan käsittelyyn, mutta tottakai koko ajan halutaan nopeampaa toimintaa.

Meillä ei itsellämme ole riittävästi resursseja pysyä joka asiassa kehityksen mukana, tarvitsemme kumppanin, joka on ajan tasalla ja osaa poimia toimivimmat ratkaisut valtavasta tarjonnasta.

Juha Rantala, IT Manager, Peikko Group Oy

Nopeaa kehitystä ja tarkkailua

– Tarkkailemme jatkuvasti, mihin suuntaan kehitys menee. Jatkossa teemme Loihde Cloudonin kanssa määräajoin tarkistusta, mitä uusia mahdollisuuksia pilvi voisi tarjota. Meille on tärkeää, että uutuudet ja potentiaaliset meidän liiketoimintaamme sopivat ratkaisut ovat koko organisaatiolla heti tiedossa, jotta voimme ketterästi luoda parempaa ja toimivampaa työympäristöä loppukäyttäjille, visioi Juha.

– Loppukäyttäjän on myös oltava mukana luupissa, jotta heidän työtään hyödyntävät uudet ratkaisut saadaan nopeasti käyttöön.

Hyvä kumppani tekee paljon suunnittelu- ja analysointityötä asiakkaan puolesta

Pitkäaikainen kumppani tuntee asiakkaan ympäristön ja liiketoiminnan ja osaa valmiiksi ehdottaa toimivimmat ratkaisut. Samalla luodaan toimivampaa ympäristöä, optimoidaan kustannuksia ja tehoa sekä parannetaan asiakkaan omaa toimintakykyä.

– Meillä ei itsellämme ole riittävästi resursseja pysyä joka asiassa kehityksen mukana, tarvitsemme kumppanin, joka on ajan tasalla ja osaa poimia toimivimmat ratkaisut valtavasta tarjonnasta. Nopea kehitys ei aina ole hyvä juttu, koska liiketoimintakriittisissä toiminnoissa työkalujen on oltava suht vakaita, eikä koko ajan tarvitse olla miettimässä uutta, kertoo Juha.

– Palveluntarjoajan on oltava kartalla koko ajan, siksi suosimme pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyritys. Peikko valmistaa monentyyppisiä betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät rakentamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Peikon tavoitteena on tarjota asiakkailleen alan johtavia ratkaisuja, jotka ovat laadukkaita, turvallisia ja innovatiivisia. Peikko tuo markkinoille säännöllisesti uusia ratkaisuja ja palveluja ja investoi alallaan laajimmin tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Kysy lisätietoja

Myynti


Ota yhteyttä loihdecloudon@loihde.com 020 7191 430