Hae sivustolta

Onrego on virallisesti Microsoftin CAF Ready -kumppani

Loihde Cloudon on virallisesti Microsoftin CAF Ready -kumppani

Tiedotteet / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Juhana Raitasalo
Chief Customer Officer

Microsoft on myöntänyt Loihde Cloudonille Cloud Application Framework for Azure (CAF) Ready -kumppanistatuksen. Tämä vahvistaa Onregon palveluiden olevan täysin yhteensopivia Microsoftin CAF-viitekehyksen kanssa.

– Olemme äärettömän innoissamme tästä uutisesta. CAF Ready -status osoittaa, että rakennamme Azuren ja julkipilven käyttöönottoa Microsoftin parhaiden käytäntöjen mukaan ja pystymme tarjoamaan palveluita CAF-viitekehyksen eri vaiheisiin, kertoo Loihde Cloudonin Chief Customer Officer Juhana Raitasalo.

Microsoftin suorittama tekninen CAF-validointi kohdistui Loihde Cloudonin Pilvipolku™-malliin, jossa on huomioitu CAF-viitekehyksen metodologiat.

– Pilvipolku™ on vaiheittainen malli julkipilven palveluiden käyttöönottoon. Se auttaa asiakkaitamme kiihdyttämään pilvipalveluiden käyttöönottoa sekä rakentamaan hyvin hallitun ja turvallisen pilvialustan. CAF on ollut meillä isosti mukana kaikessa palvelukehityksessä ja tämä kertoo, että teemme todellakin oikeita asioita, Juhana toteaa.

Cloud Adoption Framework for Azure on Microsoftille tärkeä kokonaisuus, jossa osaavilla kumppaneilla on merkittävä rooli.

– CAF Ready -kumppanit auttavat asiakkaitamme siirtymään pilveen ja hyödyntämään Azuren palveluita mahdollisimman tehokkaasti parhaita käytäntöjä noudattaen. Loihde Cloudonin palvelut edistävät Azuren käyttöönottoa ja Pilvipolku™ on loistava esimerkki siitä, millaista lisäarvoa osaava kumppani tuo Microsoftin palveluiden päälle, sanoo Microsoftin pilvialustaratkaisujen liiketoimintajohtaja Antti Alila.

Yksi Pilvipolku™-mallia hyödyntävistä organisaatioista on Keva, jonka tavoitteena on ottaa Azuren palveluita laajemmin osaksi heidän infrastruktuuriaan.

Tutustu Microsoftin CAF-kumppaneihin.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?

Kysy lisätietoja

Olemme luotettu pilvikumppani, joka laittaa puntteihin vipinää ja modernisointiin säpinää. Ota yhteyttä.

Kysy lisätietoja
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Pilvipolku™

On aika modernisoida. Ota Azure ja pilvipalvelut haltuun alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Pilvipolku auttaa organisaatiotasi kiihdyttämään pilven käyttöönottoa sekä rakentamaan hyvin hallitun ja turvallisen pilvialustan.

Pilvipolku™